Iluvõimlejad Bogdanovid kandideerivad Keskerakonna nimekirjas

Jul 13

Iluvõimlemise mitmekordsed Eesti meistrid õed Olga ja Viktoria Bogdanovid otsustasid tulevastel kohalikel valimistel kandideerida Keskerakonna nimekirjas Tallinnas. Õed selgitasid, et nende soov on ühiskonnaelust aktiivsemalt osa võtta ning seepärast otsustasid nad kandideerida ka kohalikel valimistel. 

Eelkõige pakub neile huvi just spordi- ja noorsootöö valdkond. „Keskerakonna juhtimisel on Tallinna linn panustanud väga tublilt spordile ja selle arendamisele. Viimaste aastate jooksul on rajatud ja on veel valmimas mitu suurt ja olulist spordiobjekti, näiteks Tondiraba jäähall ja Sõle spordikompleks. Samuti on tõstetud spordiklubide pearaha ning toimib munitsipaalspordikool,“ tõid sportlastest õed välja. Südamelähedane on õdedele ka haridusteema, seejuures vene koolide temaatika.

Kuigi varem kavatsesid tippsportlased kohalike omavalitsuste valimistel osaleda sotsiaaldemokraatide nimekirjas, leidisid Bogdanovid, et viimased distantseeruvad end paraku venekeelsete laste haridusega seotud probleemidest ja nende lahendamisest. „Meie jaoks valmistas suurt pettumust asjaolu, et sotside fraktsioon ei toetanud Tallinna Linnavolikogus projekti, mis pakkus kolmele vene koolile võimaluse iga aine puhul õppekeele valimiseks ning ühtlasi eesti keele süvaõppeks,“ selgitasid õed Bogdanovid.

Sportlased selgitasid, et venekeelsete lastega töötades ja nende vanematega suheldes, teavad nad vahetult, kui põletav küsimus kvaliteetne emakeelne haridus tegelikult on. „Seega võtsime vastu otsuse loobuda sotside nimekirjas kandideerimast ja liitume Keskerakonna nimekirjaga, kes võtab ette reaalseid samme selleks, et tõsta hariduskvaliteeti Tallinnas, sealhulgas vene koolides,“ rääkisid nad.

Keskerakonna aseesimees Mihhail Kõlvart tervitab õdede Olga ja Viktoria Bogdanova valikut. „Kahtlemata peab kohalikul tasandil otsustajate seas olema rohkem initsiatiivikaid noori. Toetudes kasvõi iseenda treeneri ja sportlase kogemusele, võin väita, et inimesed, kes on aastaid järjepidevalt ja distsiplineeritult vaeva näinud, sest teisiti ei jõua tippspordis kuhugi, suhtuvad nad ka igasse ettevõtmisesse tõsiselt. Seepärast usun, et Olgal ja Viktorial on tugev potentsiaal ka kohalikus poliitikas.“

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela