Korb: väärikas koht Edgar Savisaarele võib olla üldnimekirja esinumber

Jul 12

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb selgitas, et erakond on kinnitanud, et Edgar Savisaarele on Keskerakonna valimisnimekirjas tagatud väärikas koht juhul, kui ta seda soovib. Korb sõnas, et Edgar Savisaar ei ole erakonnale kinnitanud oma soovi kandideerida Keskerakonna nimekirjas.

 „Kui selline soov tuleb, on Edgar Savisaar kui erakonna asutaja ning pikaaegne endine esimees oodatud meie nimekirja ja seda loomulikult väärikale kohale,“ rõhutas Korb. Ta tõdes, et üldnimekirja esinumbri koht on olnud ühe sellise võimalusena tõepoolest aruteluks.

Ta sõnas samas, et nimekirjast ja Edgar Savisaare rollist selles on hetkel siiski veel vara rääkida, sest Savisaar ei ole avaldanud kindlat soovi kandideerida. „Erakond lähtub eelkõige sellest, millised on Edgar Savisaare enda mõtted ja soovid ning alles siis saame rääkida konkreetsemalt,“ selgitas Korb.

Tallinna linnapeakandidaadi ning valimisringkondade esinumbrid on Keskerakond nimetanud. Erakonna linnapeakandidaat ning Mustamäe esinumber kohalikel valimistel on Tallinna tegevlinnapea Taavi Aas. Lasnamäel on valimisringkonna esinumber abilinnapea Mihhail Kõlvart, Haaberstis Riigikogu liige Viktor Vassiljev, Põhja-Tallinnas europarlamendi liige Yana Toom, Kristiines Andrei Novikov ja Pirital Tõnis Mölder.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela