Savisaar: rünnakud näitavad oponentide ilmselgelt pettumust

Jul 10

Keskerakonna fraktsiooni aseesimees Erki Savisaar sõnas, et erakonna ühtseks jäämine oli arusaadavalt löök nii Reformierakonnale kui teistelegi, kes lootsid näha valimiste asemel muuga hõivatud Keskerakonda.

Savisaar sõnas, et kindlasti olid paljud juba käsi kokku löömas lootuses näha Keskerakonda minemas valimistele keskendudes iseendale, mitte valijatele, kuid need unistused ei täitunud. „Seepärast on hetkel ka arusaadav, miks püütakse taas rääkida udu Kremli-meelsusest. See on järjekordne Reformierakonna hirmutamistaktika, millel pole mitte mingisugust alust,“ rõhutas fraktsiooni aseesimees.

Tema sõnul näitab tulemus ja opositsiooni pettumus ilmekalt, et Keskerakond tegi õigesti, et võttis aega erakonna sees asju arutada ja paremini selgeks saada. „Keskerakonna tugevus on meie laiapõhjaline toetus ja nende ideede elluviimine, mis kõnetavad võimalikult suurt hulka inimesi, olenemata nende palganumbrist või emakeelest. Selle suuna õigsust näitab selgelt erakonna toetus kogu riigis ja eriti pealinnas, kus senist linnajuhtimist usaldab üle poole valijatest,“ tõi Savisaar välja.

Savisaar lisas, et jutud salalepetest on arusaadavalt põnevad, kuid reaalsus on kujutlusvõimest alati kehvem. „Erakonna eetikakoodeksi loomine või Tallinna programmi ning kaasavama juhtimise üle arutlemine ei kõla küll huvipakkuvate pealkirjadena, kuid on tegelikkus, mille üle ka tegelikult arutleti ja mõtteid vahetati,“ sõnas Savisaar.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela