Jüri Ratas: Keskerakond läheb valimistele ühtsena

Jul 07

Head erakonnakaaslased! Kõik Eesti inimesed!

Eesti vajab Keskerakonda, mis on Rahvarinde aegadest saati seisnud kõigi eestimaalaste eest, sõltumata nende elukohast, vanusest, rahvusest või sotsiaalsest staatusest. Me töötame iga päev sidusama ja õiglase Eesti nimel. Kasutame selleks kõiki võimalusi nii riigi tasandil kui ka kohalikes omavalitsustes, mis meile Eesti inimeste poolt on antud.

Valijad on Keskerakonda neljadel järjestikkustel valimistel usaldanud juhtima Eesti pealinna. Selle aja jooksul oleme viinud Tallinnas ellu palju suuri ja olulisi asju, nagu tasuta ühistransport, koolide ja lasteaedade renoveerimine, eakate pensionilisa maksmine, teede, tänavate ja oluliste liiklussõlmede rajamine, Vabaduse väljaku renoveerimine, parkide ja rohealade loomine ning palju muud.

Eesti riigis moodustas Keskerakond möödunud aasta novembris valitsuse, mis poole aastaga on ühiskonna tasakaalustamiseks teinud rohkem kui eelnevad valitsused pikkade aastatega. Tõstame oma heade koalitsioonikaaslaste toel tulumaksuvaba miinimumi 500 euroni, mis jätab järgmisest aastast madalamat ja keskmist palka teenivatele inimestele igas kuus 64 eurot rohkem kätte. Tervishoiu rahastamisel tegime lõpuks kauaoodatud vajaliku otsuse, mis tagab lühemad ravijärjekorrad ja kvaliteetse arstiabi. Pensionireform võimaldab Eesti inimestele väärika vanaduspõlve, kus nende panust ei hinnata vaid teenitud palganumbri järgi. Meie põllumehed saavad riigi toel lõpuks Euroopa Liidus konkureerimiseks võrdsemad võimalused. Kõik see nõuab meie poliitikutelt riigimehelikkust ja otsustamisjulgust. Valijad tunnustavad väga selgelt meie tööd ning me peame jätkuvalt pingutama, et seda usaldust õigustada.

Oleme erinevate uuringute järgi Eesti kõige populaarsem erakond. Tallinnas annaks Keskerakonnale oma hääle enam kui pool otsuse langetanud pealinlastest ning ka Eestis tervikuna toetab enamik valijaid just meid. Ma tänan selle eest kõiki meie liikmeid ja toetajaid.

Tunnustan siiralt Yana Toomi otsust toetada Eesti Keskerakonna valimisnimekirja. Tänan südamest kõiki inimesi, kes on panustanud erakonna ühtsuse säilimisse. Üheskoos ja ühtse Keskerakonna nimekirjaga seisame oma valijate ning kõigi Eestimaa elanike heaolu eest.

Jõudu Eestile! Jõudu Keskerakonnale!

Jüri Ratas

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela