Ratas: Keskerakond seisab ühtselt iga Eestimaa inimese heaolu eest

Jul 06

Eesti Keskerakond on Eesti kõige vanem ja kõige kõrgema toetusega erakond. Meie valijad on meid alati valimistel usaldanud. Oleme saavutanud Tallinna Linnavolikogus absoluutse enamuse neljadel järjestikustel valimistel – 2002, 2005, 2009 ja 2013. aastal. Samamoodi oleme järjest võitnud kohalikud valimised üle terve Eestimaa. 

Ma tänan selle eest kõiki meie liikmeid ja toetajaid. Meie tööle annavad selge hinnangu ka erinevad arvamusuuringud. Küsitlused näitavad, et üle poole valimiseelistusega Tallinna elanikest toetavad just Keskerakonda ning oleme tugeval liidripositsioonil Eestis tervikuna. Seejuures on Tallinna elukeskkonnaga rahul 95% pealinna elanikest. See kõik on sündinud meeskonnatööna, kus on vajalik igaühe panus.

Viimastel nädalatel on meedias palju spekuleeritud erakonna tuleviku osas. Ilma asjata. Kinnitan, et Keskerakond jätkab ühtselt ning seisab ka edaspidi iga Eestimaa inimese heaolu eest. Me oleme alati suutnud kõnetada ja ühendada inimesi sõltumata nende rahvusest, elukohast, soost, vanusest või emakeelest. Ma tean, et soovime ja suudame seda teha ka edaspidi.

Mis puudutab jutte Tallinna linnapeakandidaadi osas, siis Keskerakonnal on kombeks üks linnapeakandidaat korraga. Meie linnapeakandidaat on Taavi Aas, kes on Tallinna juhtimisse panustanud üle 12 aasta. Ta on kõige tugevam, asjatundlikum ning parem kandidaat juhtimaks Eesti pealinna ka järgmised neli aastat. Eesti Keskerakonnal on üle kogu Eesti ja kõigis Tallinna linnaosades väga tugevad nimekirjad.

Kõik meie Tallinna esinumbrid on ennast tõestanud kas kohaliku omavalitsuse tasandil või Riigikogus ja ministrina. Mitmed neist on teinud mõlemat. Meil on kõige tugevam meeskond ning olen kindel, et meid toetavad ka valijad.

Kõige austusega

Jüri Ratas

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela