Jüri Ratas: Meie valijad ootavad ühtset ja tugevat Keskerakonna nimekirja

Jun 20

Head mõttekaaslased! Valijate kasvav toetus mitmetes arvamusuuringutes näitab selgelt, et inimesed soovivad valimistel oma hääle anda just ühtsele Keskerakonnale. Inimesed näevad ja teavad, et Keskerakond töötab iga inimese heaolu, parema kodukoha ning kaasava majanduskasvu nimel. Anname oma tugeva panuse nii riigi tasandil, pealinnas kui ka linnades-valdades üle kogu Eesti. Kohalike valimiste kontekstis oleme ülekaalukalt kõige kõrgema toetusega erakond nii Tallinnas kui ka terves Eestis.

Meid toetab 51% pealinna elanikest ning 37% kõigist Eestimaa inimestest ehk 5% rohkem kui saavutasime eelmistel kohalikel valimistel nelja aasta eest. Rahva ülisuur usaldus annab ühese ja selge signaali, et inimesed ootavad Keskerakonna ühtset nimekirja ja tugevat programmi. Olen veendunud, et koos pingutades ja üksteisele toetudes tööd tehes suudame sügisel valimised taas võita ning valijate suurt usaldust valdades ja linnades õigustada. Olukorras, kus teised erakonnad ja poliitilised jõud alles otsivad oma kohta ning püüavad välja mõelda kõlavaid kampaaniasõnumeid, teeme meie reaalset tööd. Keskerakonnal pole vaja otsida asjatuid vastandumisi, meie roll on jätkata seni edu toonud tegevusi inimeste heaolu tõstmiseks ning majanduskasvu elavdamiseks. See on nende valimiste põhiküsimus, mis väljendub ka Keskerakonna valimisloosungis „Teised lubavad, meie teeme!“.

Me muudame iga päevaga elu Eestis ja Tallinnas veelgi paremaks. Riigis viime läbi viis vajalikku reformi: maksuvaba tulu tõstmise 500 euroni; tervishoiureformi kättesaadava arstiabi tagamiseks; pensionireformi inimestele väärika vanaduspõlve pakkumiseks; põllumajandustoetuste tõusu; omavalitsusreformi tugevate valdade ja linnade loomiseks. Tallinnas hakkame juba alates septembrist pakkuma tasuta toitu lasteaedades, tõstame peagi pensionitoetuse eakatele 100.- euroni, kaitseme ja arendame tasuta ühistransporti, lühendame ravijärjekordi ning astume palju teisi vajalikke samme.

Austatud kaasteelised!

Iga erakonnaliikme õigus ja kohustus on toetada Keskerakonna valimiskampaaniat. Kutsun veelkord üles lõpetama jutud ja võimalikud tegevused erinevate nimekirjade loomiseks. See ei teeni meie valijate huve ega vasta Eesti inimeste ootustele. Keskerakond on oma Tallinna linnapeakandidaadi ja linnaosade esinumbrid välja öelnud ning tugeva programmi avalikustanud. Ühtne Keskerakond pakub kindlustunnet ja häid sõnumeid pealinna elanikele ja kõigile eestimaalastele. Seejuures on meie jaoks alati võrdväärselt olulised eesti ja vene emakeelega liikmed ning toetajad – kõik meie inimesed.

Jõudu Eestile, jõudu Keskerakonnale!

Jüri Ratas

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela