Ratas: Keskerakond on tööks valmis kõikjal Eestis

Jun 20

Keskerakonna esimees Jüri Ratas sõnas EMORi küsitlust kommenteerides, et Keskerakonna toetuse kasv Tallinnas näitab selgelt, et valijad ei soovi näha senise hävitamist. Ratas sõnas, et Keskerakonna tõus pealinnas 28,5%lt mais 34%ni juunis näitab mitte ainult Keskerakonna juhitud Tallinna linnavalitsuse head tööd, vaid ka erakondade rõhuasetuste erinevust. 

„Meie pealinn ei vaja lõhkumist ja vastandamist, vaid hoolivat, asjatundlikku ja otsustavat juhtimist. Inimesed ei soovi näha Keskerakonna saavutuste hävitamist, vaid meie seni tehtud sammude edasi arendamist,“ rõhutas Ratas. Esimees sõnas, et Keskerakond teeb olulisi samme, et elu Tallinnas veelgi paremaks muutuks ning pealinlased on seda märganud. „Juba septembrist pakub linn lasteaedades tasuta toitu. Järgnevalt soovime tõsta pensionitoetuse 100 euroni, arendada kvaliteetset tasuta ühistransporti, lühendada ravijärjekordi ja palju muud,“ tõi Ratas välja.

Tema sõnul näitavad nii varasemad erakondade reitingud kui ka kõrge rahulolu Tallinnas seda, et Keskerakonna hea töö paistab selgelt välja ning see peab valijate hinnangul jätkuma. Ta lisas, et kui Keskerakonna kampaania ja hüüdlause „Teised lubavad, meie teeme!“ annab edasi positiivseid arenguid Tallinnas ja kogu Eestis, siis oponendid on eelistanud minna valimistele vastu teistsuguse retoorikaga. „Valimiste võitmiseks ei piisa erinevatele ideedele vastu olemisest ja saavutatu laitmisest, vaid pakkuda tuleb ka usutavaid lahendusi. Meie oleme tööks, mis päriselt inimeste heaolu parandaks, kõikjal paremini valmis,“ kinnitas Ratas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela