Taavi Aas: mida ühtsemalt tegutseme, seda rohkem meid toetatakse

Jun 20

Mida ühtsem on Keskerakond seesmiselt, seda rohkem toetatakse meid nii Tallinnas kui üleriigiliselt, ütles Tallinna tegevlinnapea Taavi Aas kommenteerides Kantar Emori viimaseid reitinguid. Emori juunikuise arvamusuuringu kohaselt on Keskerakond Tallinnas selgelt kõige toetatum jõud ja üleriigiliselt on toetus Reformierakonnaga enam-vähem võrdne.

 “Kui Keskerakond tegutseb ühtselt ja kõneleb ühel häälel, on inimesed alati meie poolel,” kommenteeris Aas toetuse tõusu. “Kui jätame kõrvale tülid ja suudame olla üle erimeelsustest, siis inimesed meid ka usaldavad ja toetavad.” “Hea meel on ka selle üle, et inimesed pooldavad meid kõige rohkem Tallinnas. Ainult kritiseerimisega kaugele ei jõua. Ju siis sobib inimestele see, et soovime ühendada, avada ja luua, mitte sulgeda, peatada ja lammutada,” sõnas Aas. “Tahaks ka uskuda, et tasuta lasteaiatoidu sõnum oli see, mis toetust linnavõimule kasvatas.”

Juunis toetas Kantar Emori hinnangul Keskerakonda 25,1 protsenti küsitletutest ja Tallinnas 34 protsenti küsitletutest. Tugevat toetust ja liidripositsiooni Tallinnas on näidanud ka eelmise nädala Turu-Uuringute ASi arvamusküsitlused.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela