Noored keskerakondlased uuendasid poliitilist programmi

Jun 16

Keskerakonna Noortekogu pidas möödunud nädalavahetusel kevadseminari, mille raames toimus ka volikogu istung ning võeti vastu noortekogu uuendatud poliitiline programm. Kesknoorte poliitprogrammi uuendamist vedas noortekogu volikogu juhatus, kes korraldas ideede kogumiseks viimase poole aasta jooksul ka mitmeid poliitikakoole.

 „Senine noortekogu programm oli vastu võetud ligikaudu kümme aastat tagasi ning vajas selget kaasajastamist. Koostatud programmi näol ei ole tegemist karmi käsulauaga, mida järgida või ka põhjaliku valimisprogrammiga. Pigem annab dokument hea ülevaate sellest, mille eest kesknoored seisavad,“ rääkis Keskerakonna Noortekogu volikogu esimees Jaan Männik ja lisas, et programm hõlmab erinevaid punkte kõikidest tähtsamatest valdkondadest.

Kesknoorte esimees Alina Tubli lisas, et programmi koostamine oli pikaaegne projekt, mille tegemise juures lõid kaasa mitmekümned noored. Lisaks avaldas Tubli lootust, et edaspidi uuendatakse programmi jooksvalt, vastavalt ühiskonnas ja poliitikas toimuvatele muudatustele. „Meie eelmine programm pidas küll ajahambale suhteliselt hästi vastu, kuid pean vajalikuks, et ei tekiks enam olukorda, kus programm jääb nii pikaks ajaks uuendamata.“ „Keskerakonna Noortekogu on üks Eesti aktiivsemaid ja suuremaid noorteorganisatsioone ning meie ridadest leiab eesolevatele kohalikel valimistel mitmeid kandidaate üle kogu Eesti. On rõõm tõdeda, et noortekogu on viimase poole aasta jooksul muutunud märgatavalt aktiivsemaks ning meiega on liitumas üha rohkem noori,“ lõpetas Alina

Tubli. Keskerakonna Noortekogu poliitiline programm on täispikkuses kättesaadav siin: http://www.kesknoored.ee/noortekogu/programm.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela