Korb: Keskerakond on näidanud Tallinnas ideid, tegusid ja lahendusi

Jun 15

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb ütles täna ilmunud Turu-Uuringute erakondade reitingute kohta Tallinnas, et Keskerakonna suur populaarsus kajastab linnajuhtimise head taset. Korb sõnas, et Keskerakonna tulemus Tallinnas annab väga hea eelduse oktoobrikuus valimiste võitmiseks pealinnas, kus püüdma minnakse kahtlemata absoluutset enamust. 

„Tallinlaste jätkuvalt kõrge usaldus näitab, et erakonna ideed ja teod Tallinnas lähevad inimestele korda. Samuti suudetakse pakkuda linnaelanike probleemidele lahendusi. Meie eesmärk on hea linnajuhtimisega jätkata,“ rääkis Korb. Tema sõnul on väga märkimisväärne, et konkurentide toetus kokku ei ole ligilähedal Keskerakonna 51%-lisele toetusele. „Usun, et see näitab kasutatavate taktikate erinevust ja sobivust linnaelanikele. Kui valida on vastandamise ja sulgemise retoorika ilma edasiviivate ideedeta või Keskerakonna positiivne valimisprogramm, siis eelistatakse just viimast. See on rõõmustav ning annab julgust, et poliitiline kultuur kasvab välja Keskerakonnaga vastandumise temaatikast ning muutub sisulisemaks,“ leidis erakonna peasekretär.

ERR-i uudistetoimetuse tellitud Turu-uuringute AS-i küsitlus näitas, et Tallinna populaarseim linnapeakandidaat on Taavi Aas. Kui jätta kõrvale nende inimeste arvamused, kes ei osanud oma eelistust välja öelda, oleks linnapeakandidaatidest populaarsuseim Taavi Aas 46 protsentiga. Talle järgneks Rainer Vakra 17 protsendiga ning Kristen Michal 12 protsendiga. Keskerakonda usaldab kõikidest vastanutest 51% pealinna juhtima.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela