Keskerakond jätkab Edgar Savisaare toetamist kohtukulude kandmisel

Jun 13

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb sõnas, et erakonna juhatus on võtnud seisukoha endist esimeest Edgar Savisaart jätkuvalt kohtukulude katmisel rahaliselt toetada.

 Peasekretäri sõnul leiti erakonna juhatuses, et Keskerakond jätkab Edgar Savisaare toetamist, kuid konkreetsetest summadest ja võimalustest pole juttu veel olnud. „Erakond ei saa unustada inimest, kes on tugevalt panustanud nii Eesti riiki kui ka erakonda,“ sõnas Korb. Ta lisas, et toetuse puhul arvestati eelkõige inimlikku aspekti ehk seda, et erakonna rajaja on käimasoleva kohtuprotsessi ajal raskes olukorras ning ka Savisaare tervis on halb. „Leidsime, et erakonnal on moraalne kohustus endist pikaajalist esimeest toetada. Lisaks terviseprobleemidele tuleb arvestada, et kohtumenetlus võtab väga palju raha ning seetõttu otsustasimegi aidata,“ selgitas Korb, kelle sõnul on Savisaar jätkuvalt ka erakonnas nõunikuna tööl.

Korbi sõnul on käimasolev kohtuprotsess erakonna jaoks kahetsusväärne, kuid aitab välja selgitada tõe ning sulgeda antud peatükk. „Erakond on selgelt öelnud, et meie eesmärk peab olema valijate huvide kaitsmine ning tugeva riigi loomine, kus kõigil ühiskonna liikmetel on hea elada. Kohtuskäimine seda eesmärki täita ei aita ning seetõttu loodame jõuda peatselt lahendusteni,“ ütles Korb.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela