Keskerakonna uueks peasekretäriks kinnitati Mihhail Korb

Jun 12

Täna kogunenud Keskerakonna juhatus otsustas esimees Jüri Ratase ettepanekul kinnitada uueks peasekretäriks juhatuse liikme ja endise ministri Mihhail Korbi. Senine peasekretär Jaak Aab on tänasest riigihalduse minister. 

Keskerakonna esimees Jüri Ratas sõnas, et Mihhail Korb on töötanud 15 aastat erakonna heaks, juhtides erinevaid piirkondlikke organisatsioone, kuulunud erakonna juhatusse ning omandanud peasekretäri ametiks vajalikud kogemused. „Mihhail Korb on ennast nii ministrina kui ka erakonnas tõestanud väga võimeka organisaatorina ning erakonna liikmed hindavad Korbi tööd väga kõrgelt. Kohalikele valimistele vastu minnes on tihe suhtlus ja koostöö liikmetega kogu Eestis väga vajalikud. Mihhaili kogemused, töökus ja erakonna ning selle liikmete tundmine olid tema peasekretäriks nimetamisel määravad,“ rääkis Ratas.

Uueks peasekretäriks kinnitatud Mihhail Korb sõnas, et Keskerakond on ainuke erakond, mis seisab nii eesti- kui ka venekeelsete valijate eest. „Minu eesmärk peasekretärina on, et Eesti vanim ja väärikaim erakond tõstaks ühiskonnas oma laiapõhjalist toetust veelgi. Seisame sidusama ühiskonna, tugeva keskklassi ning inimväärse elu eest igas Eestimaa nurgas,“ ütles Korb. „Seejuures on täna tugevalt meie fookuses kohalike omavalitsuste valimiste võitmine.“

Korb lisas, et erakonna kõrge toetus ning ligi kahekordne tõus usalduses peaministrile näitavad, et maksuvaba tulu tõstmine 500 euroni, pensionireform, tervishoiureform ja sotsiaalsem poliitika on inimestele sümpaatsed. „Mul on väga hea meel selle üle, et Jüri Ratase valitsus on pööranud enam tähelepanu regionaalarengule. Käimas on mitmed regionaalarenguks vajalikud programmid, nagu töökohtade pealinnast väljaviimine ja kohalike omavalitsuste võimekuse tõstmine, kaasa arvatud Kirde-Eestis, mille osas on kinnitamisel Ida-Virumaa arengule oluliselt kaasa aitav riiklik programm. Samuti rajatakse Sisekaitseakadeemia Narva kolledž koos ujulaga, mida saavad kasutada ka kohalikud elanikud,“ tõi Korb välja.

Jüri Ratas tunnustas senist peasekretäri ja nüüdset riigihalduse ministrit Jaak Aabi, kes on tema sõnul erakonnas teinud lühikese aja jooksul ära väga suure töö. „Keskerakonna rahaasjad on selgelt paranenud ning keerulistel perioodidel üles kerkinud küsimused on saamas lahendusi. Olen kindel, et uus peasekretär Mihhail Korb jätkab senist suunda erakonna tugevdamisel.“

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela