Repinski: Reformierakonna käsitlus skandaalidest on vildakas

Mai 26

Riigikogu liige Martin Repinski leiab, et Hanno Pevkuril tuleks vaadata enne teisi süüdistavaid avaldusi enda erakonna suunas ning teha asjad endale ka päriselt selgeks. Repinski sõnas, et loodetavasti võttis Refomierakonna esimees enne klassikalist süüdistuslaviini Keskerakonna aadressil Jürgen Ligilt kaagutamisloa, sest muudmoodi ei saa olukorda nimetada.

 „Oma eufoorias süüdistab Pevkur ka mind valetamises, unustades, et kõikvõimalikud asutused alustades Veterinaar- ja Toiduametist , lõpetades Politsei- ja Piirivalveameti ning tööinspektsiooniga on Konju talu tegevust hoolikalt kontrollinud ning kinnitanud, et töö farmis on aus ja korrektne vaatamata ajalehe väidetele,“ sõnas Repinski. Ta tõdes, et Reformierakonna esimehe jaoks võib ta kuuluda madalamasse klassi juba puht oma põllumajandustausta tõttu.

„Vaadates tänase opositsioonierakonna põllumajanduspoliitikat valitsuses, mis viis sektori kriisi äärele, siis tänane areng ja põllumeeste kindlustunne pole kindlasti Reformierakonnale meeltmööda,“ arvas ta. Repinski lisas, et järgmine kord tuleks näpuviibutust alustada siiski oma erakonnakaaslastest. „Nimekiri, kus sees nii erakonna rahastamisskandaal, Tallinna Sadam, Autorollo ja Arsenal, sunnib küsima, kas Reformierakond on valmis suurpuhastuse tegemiseks nii, nagu seda uue esimehe puhul loodeti või jätkub kõik samamoodi?“ küsis Repinski.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela