KADRI SIMSON: ETTEVÕTJATEL ON KOHALIKU ELU ARENGU TAGAMISEL SUUR ROLL

Mai 05

Majandus- ja taristuminister Kadri Simson on täna visiidil Pärnumaal, mille jooksul minister kohtub kohalike ettevõtjatega, poliitikutega ja noortega. Majandusminister külastab maakonnavisiidi raames aktsiaseltsi Wendre, kus ta annab ettevõtte esindajatele üle Eesti parima regionaalse praktikakoha auhinna. 

Lisaks kohtus minister teiste kohalike ettevõtjatega Eesti Kaubandus-Tööstuskoja Pärnu esinduse korraldatud ärihommikusöögil. Peale lõunat väisab minister Pärnu maavalitsust, kus saab kokku maavanem Kalev Kaljuste ja Riigikokku valitud Pärnumaa saadikutega. Pärnu visiiti jääb lõpetama kohtumine kohalike noortega. „Pärnumaa arenguks on loomulikult vaja riigi panust, kuid suur roll lasub ka kohalikel ettevõtjatel. Ettevõtjate loodavad töökohad ja tehtavad investeeringud aitavad Pärnul areneda.

Pean tähtsaks, et valitsuspoliitikud kohtuksid ettevõtjatega, selgitaksid neile endi plaane ja tegevusi. Konkreetselt Pärnu kontekstis rääkides on selge, et kohalikke huvitab ennekõike riigi majandus- ja maksupoliitika ning taristu arengu võtmeküsimused, eesotsas Pärnu lennuvälja ja Rail Balticuga,“ rääkis täna Pärnut väisav majandusminister Kadri Simson. Simsoni sõnul ei tohi poliitikud unustada neid piirkondi, kust nad on valitud. See põhimõte kehtib ühtmoodi nii riigikogulastele kui ka ministritele. On tähtis hoida end kursis piirkonna sõlmküsimustega ja kohtuda kõikides vanustes inimestega. „Pärnu on suure potentsiaaliga piirkond, kuid arengu paremaks juhtimiseks tuleb olla oludega kursis. Olen veendunud, et suudame lähiaastatel tehtavate investeeringutega muuta Pärnu veelgi paremaks kohaks, kus elada ja töötada,“ lõpetas Kadri Simson.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela