Pukk ja Terik toetavad esinumbritena ministreid

Mai 05

Kesklinna linnaosa vanem Taavi Pukk ja endine Nõmme linnaosa vanem Tiit Terik leiavad, et ministrite kandideerimine on positiivne ning annab Tallinna valimisnimekirjale tugevust. Kesklinna vanem Taavi Pukk sõnas, et tal on hea meel, et Mihhail Korb asub vedama valimisnimekirja ja Keskerakonna meeskonda Kesklinnas. 

“Endise linnaosa vanemana tajub Korb hästi, millised on inimeste ootused ning mis vajab järgnevate aastate jooksul Kesklinnas ära tegemist. Töökogemus parlamendis ning valitsuses on sellele suurepäraseks täienduseks,” rääkis Pukk. Linnaosa vanem tõdes, et Mihhail Korb on varasematel valimistel Kesklinna ringkonnas korraliku häältesaagi korjanud ning läheb kindlasti oma tulemust parandama. “2013. aasta kohalikel valimistel oli Korb üks nendest kaheteistkümnest poliitikust, kes sai linnavolikogusse isikumandaadi. See on kõva tulemus.Ta on linnajuhtimisest küll mõned aastad eemal olnud, kuid kahtlemata aitab tuntus ja tähelepanu valitsuse liikmena valimisvõitluses silma paista. Samas on mõistagi nimekirja juhi õlgadel vastutus selle eest, et ka ühiselt tehtaks väga tugev tulemus,” rääkis Pukk.

Endine linnaosa vanem, praegune Riigikogu liige Tiit Terik sõnas, et Mailis Reps on Nõmme elanikuna kursis linnaosa murede ja rõõmudega ning Nõmme piirkonna juhatuski on leidnud, et just Reps on hea kandidaat valimisvankri vedamiseks Nõmmel. „Kuigi meedias spekuleeriti ka minu esinumbriks saamisega, siis võin rahuliku südamega kinnitada, et Mailise nimetamine selleks on meie ühine otsus nii erakonna kui ka piirkonna juhatuses ja toetan teda täielikult,“ kinnitas Terik.

Riigikogulane lisas, et nii Nõmmel kui ka kogu Tallinnas on eesmärk teha hea tulemus ning valimised võita. „Vaadates meie esinumbrite ja valimisnimekirjade tugevust ja linnajuhtimise kogemust on selline soov kahtlemata olemas, kuid on selge, et peame tööd tegema selle nimel, et meie ideed ja mõtted inimesteni jõuaksid,“ ütles Terik.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela