Karilaid: Toom vabandas, aga Ligi?

Apr 28

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid sõnas Jürgen Ligi kommentaari kohta, et argumenteeritud kriitika on poliitilise kultuuri osa, kuid isiklik rünnak on kultuuritus. Karilaid sõnas, et Jürgen Ligi on varemgi silma paistnud teravate ja veidrate ütlemistega, kuid vajalik on sellisele käitumisele tõmmata piir.

 „Nelja ministriportfelli hoidnud poliitiku labane sõnavõtt ministri aadressil ei tee au ütlejale ja mis veel hullem – meie parlamendile ega poliitilisele kultuurile üldiselt,“ sõnas Karilaid. Keskerakonna aseesimees sõnas, et Eesti parlamenti ja poliitikuid on televiisorist üldjuhul igav vaadata, sest sõimlemisi ega kaklusi meil õnneks ei ole. „Nii see peabki jääma, sest uskuge mind, erinevate maailmavaadetega poliitikutel on teineteisele palju enamat öelda kui sõna „idioot“, aga sõnade loopimise asemel hoitakse kinni teatud kirjutamata reeglitest.

Ei loe kas see on parlamendi suur saal või avalik Facebooki-postitus,“ ütles Karilaid. Karilaiu sõnul peab ministri solvamise osas seisukoha võtma nii Reformierakonna Esimees Hanno Pevkur kui ka teised reformierakondlased, et nad näitaks, millises suunas nad poliitilist dialoogi näeksid Eestis edasi liikumas. „Europarlamendi saadik Yana Toom ütles sotsiaalmeedias välisministri kohta halvasti, võtsime seisukoha ja saadik ka vabandas ministri ees. Näis, kas Reformierakond ja tema esimees on valmis tegema sama ning näitama, et neil on soov poliitikat teha inimeste sildistamiseta,“ rõhutas Karilaid.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela