ENN EESMAA: MEIE ÜHINE EESMÄRK ON, ET PRONKSIÖÖ SÜNDMUSED EI KORDUKS

Apr 26

Keskerakonna juhatuse liige Enn Eesmaa sõnas pronksiöö 10nda aastapäeval, et tegemist oli kurvastava sündmusega meie riigis ja ehmatusega kõigile siin elavatele inimestele. Eesmaa sõnas, et pronksiöö jääb kahtlemata meie ajaloolisesse mällu, sest sellise ulatusega rahutusi ei olnud taasiseseisvunud Eestis varem toimunud ning loodetavasti kunagi ei kordugi.

 „Rahutused olid šokeerivad ning jätsid väga paljudele inimestele hingehaavad. Samas näitas see meie riigi ja inimeste tugevust, et suutsime koos edasi minna, et tänaseks on rahutused vaid valus mälestus,“ selgitas Eesmaa. See, et olukord ei eskaleerinud veelgi ja provokatsioonidele ei allutud, näitab Eesmaa sõnul meie põhjamaist tasakaalukust. „Läbi ajaloo on Eesti inimesed olnud tasakaalukad, see oli ja on meie tugevus.

Kiidan väga eestlasi ja venelasi – kõiki meie inimesi, kes võtsid kuulda üleskutseid tänavatele mitte minna,“ ütles Eesmaa. Ta tõdes, et meie ühine eesmärk peab olema ühtsem ühiskond „On päris selge, et nendest sündmustest ei võitnud keegi. Usun, et inimesed mõistavad seda ja ka viimased hõõguvad söed kustuvad kord,“ rõhutas Eesmaa.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela