Kutse sarja “Euroopal veab, Eesti veab!” arutelule 29. märtsil

Mär 27

Üritusel on hea võimalus saada ülevaade Euroopa Liidu hetkeseisust ja Eesti eesistumisest. Arutelu toimub 29. märtsil kell 15:30-17:30 Salme kultuurikeskuses (Salme 12) ja selle avab peaminister Jüri Ratas. Eesti juhib 2017. aasta teises pooles esimest korda Euroopa Liidu Nõukogu tööd ehk otsib 28 riigi erinevates huvides kokkuleppeid, mis mõjutavad enam kui 500 miljoni inimese tulevikku. 

Eesti eesistumise prioriteedid tuginevad neljale väärtusele – uuendusmeelse, digitaalse, kaasava ja turvalise Euroopa Liidu arendamisele. Euroopa tuleviku aruteludes selgitavad oma ala Eesti eksperdid lähemalt, millised on nende nelja väärtuse alla käivad teemad, mida Eesti eesistujana peab kõige olulisemaks ning kuidas need teemad mõjutavad Eesti ja ülejäänud Euroopa inimesi. Pärast Eesti eesistumise olulisemate teemade avamist ootame osalejate tagasisidet ja mõtteid, mida silmas pidada Eesti eesistumisprogrammi koostamisel.

Eesistumise raames olulisi teemasid räägivad lühidalt lahti Kai Härmand (Justiitsministeerium õiguspoliitika asekantsler), Märten Ross (Rahandusministeerium, finantspoliitika ja välissuhete asekantsler), Ando Leppiman (Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium, energeetika ja ehituse asekantsler), Raivo Küüt (Siseministeerium, korrakaitse- ja migratsioonipoliitika asekantsler), Erki Kodar (Kaitseministeerium, õigus- ja haldusküsimuste asekantsler), Tõnu Nirk (Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium,sideosakonna juhataja), Ado Lõhmus (Keskkonnaministeerium, asekantsler) ja teised tippametnikud.

Lisainfo ja link registreerimiseks saadaval Facebookis: http://bit.ly/2o9uyAJ

Arutelu on osa kuueosalisest sarjast. Ees ootavad veel järgmised üritused: 3. aprillil IT-eriüritus Tallinnas (TTÜ Innovatsiooni ja ettevõtluskeskus Mektory, Raja 15) 5. aprillil Tartus (Dorpat konverentsikeskus, Turu 2) 10. aprillil Pärnus (Tartu Ülikooli Pärnu kolledž, Ringi 35)

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela