Viljandi linna keskerakondlased jätkavad riigikogulase juhtimisel

Mär 24

Eile toimunud Eesti Keskerakonna Viljandi linna aastakoosolekul valiti kahe kandidaadi seast tagasi riigikogulase ja endise Viljandi linnavolikogu liikme Helmut Hallemaa. Hallemaa sõnas, et lisaks esimehe ja juhatuse valimistele arutati ka eelseisvaid kohalike omavalitsuste valimisi ning seda, millised on Keskerakonna mõtted Viljandis. 

„Vägagi oluline debati- ja kampaaniateema on meie arvates ja hinnangul tasuta ühistransport, ning vähemalt eakate ning laste ja õpilaste jaoks tasuta bussisõidu tagamine ka Viljandi linnas,“ rääkis Keskerakonna asutajaliige. Viljandi keskerakondlaste esimees sõnas, et erakond võtab Viljandis kandideerimist väga tõsiselt. Selleks töötatakse hoolikalt nii erakonna keskse programmi koostamisel kui ka analüüsitakse vajadusi ja võimalusi konkreetselt Viljandi linna vajadustest lähtuvalt. „Samuti läheme eelseisvatele valimistele suurema nimekirjaga, kui tegime seda eelmistel valimistel,“ rääkis Hallemaa. Toona kandideeris linnavolikogusse meie nimekirjas 31 keskerakondlast 27 voliniku kohale.

Riigikogulane lisas, et kahtlemata on sel korral eelis ka see, et valitsuses on Keskerakond peaministripartei ning juba on tehtud olulisi otsuseid, mis Eesti elu muudavad. „Välja võib tuua omavalitsuste suurema tulubaasi tagastamise, mis Viljandi linna jaoks on seni tähendanud väga suurte summade kadu. Samuti on otsustatud tasuta ühistransport maakonnaliinidel ning tulumaksuvaba miinimumi tõstmine 500 euroni kuus,“ tõi Hallemaa näiteid.

Lisaks esimehele valiti ka kolm aseesimeest ning juhatus. Keskerakonna Viljandi linna osakonna aseesimeesteks said Elis Ventonen, Sirje Taalmaa ning Annika Lehesadu. Juhatusse valiti Mare Mihkelson, Katrin Kivistik, Arne Sammel, Mare Kuura, Valli Veigel, Uno Lüüs, Ado Tomson Lea Saareoks, Liia Ardel, Karl Õmblus ja Anne Kaarmäe.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela