Ridala vallavanem kandideerib oktoobris Keskerakonnas

Mär 19

Haapsalu linna ja Ridala valla ühinemisel saab ühtseks valimisringkonnaks Haapsalu linn, kus sealse Keskerakonna nimekirjaga liitus Ridala praegune vallavanem Helen Koppa. 

Keskerakonna Läänemaa piirkonna esimees Jaanus Karilaid peab Ridala vallavanema ühinemist Keskerakonna nimekirjaga väga oluliseks täienduseks meeskonnale. „Kui eelmistel kohalikel valimistel sai Keskerakond Haapsalus teise kohta, siis vaadates praegust valimismeeskonda ja Helen Koppa täiendust sellele, oleme selgelt pretendeerimas valimisvõidule,“ leidis Karilaid.

Ajalehele Lääne Elu selgitas Koppa, et Keskerakonnas kandideerimise kasuks otsustas ta põhjusel, et erakonna poliitika tundus talle kõige usaldusväärsem ja stabiilsem. Keskerakond läheb oktoobrikuus valimistele vastu Haapsalus umbes 30-liikmelise nimekirjaga. Haapsalu linna volikogus on 25 kohta.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela