Jüri Ratas reitingutest: inimeste kõrge usaldus on suur vastutus Eesti ees

Mär 17

Keskerakonna esimees Jüri Ratas sõnas, et erakonna toetus Tallinnas ja kogu Eestis on tõusmas tänu seni tehtule ning usaldusele, et meil pole kavas loorberitele puhkama jääda. Täna avaldas Postimees Kantar Emori erakondade reitingud Tallinnas ja Eestis tervikuna. Pealinnas on toetus erakonnale kasvanud 48 protsendini ning kogu Eestis hääletaks erakonna poolt 29% inimestest. See tähendab, et erakond on võrreldes veebruariga suutnud pälvida veelgi enamate inimeste usalduse ning on tugeval liidripositsioonil. 

 „Meie jaoks on see mitte ainult rõõm, vaid ka oluline vastutus. Niivõrd suur valijate toetus tähendab kõrgendatud ootust jätkuvale heale tööle. Ma tänan siiralt neid inimesi, kes Keskerakonna programmilisi eesmärke toetavad ja ellu viivad,“ sõnas Ratas. Esimees kinnitas, et erakond on valmis heade ideede ja oluliste tegudega juhtima omavalitsusi kogu Eestis.

Ta lisas, et kohaliku omavalitsuse valimistele minnakse pealinnas väga tugeva meeskonnaga, mida veavad senised ja varasemad linnajuhid. „Linnapea kohuseid täitev Taavi Aas, abilinnapea Mihhail Kõlvart ja teised linnavalitsuse liikmed ning linnaosade juhid pole aastate jooksul inimeste ootusi petnud. Vastupidi, nad on tõestanud järjepideva tööga oma pühendumist ning meie pealinn tõepoolest areneb ja kasvab,“ rõhutas Jüri Ratas.

Erakonna esimees sõnas, et erakond läheb kohalike omavalitsuste valimistele vastu tugeva ja ühtsena kõikjal Eestis. „Meie jaoks on ühtviisi olulised kõik Eestimaa omavalitsused – nii suuremad linnad kui ka väiksemad vallad. Keskerakonna poliitika kandvaks teljeks on inimeste elukvaliteedi tõus kogu Eestis ning selle eesmärgi nimel teeme igapäevaselt tööd valitsuses ja kõikjal piirkondades,“ ütles Ratas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela