Taavi Aas: mustamäelaste ees pilku maha lööma ei pea

Veebr 21

Keskerakonna Tallinna nõukogu valis oktoobris toimuvate kohalike omavalitsuste valimisteks Mustamäe esinumbriks praeguse tegevlinnapea Taavi Aasa, kel tuleb antud linnaosas kandideerida esmakordselt. Tegevlinnapea Taavi Aasa sõnul on kandideerimine Mustamäe esinumbrina suur väljakutse, kuid samas ka suur au.

„Mustamäe piirkond on väljakujunenud elukeskkonnaga ja tugeva kogukonnatundega koht, kus paiknevad paljud väärikad asutused, eesotsas Tallinna Tehnikaülikooliga,“ rääkis Aas. Varasemalt Pirital kandideerinud Aas läheb Mustamäel valijatele vastu sirge seljaga, sest linnaosas on palju ära tehtud ning mitmed suured projektid on veel töös. „Tallinna linnavalitsus on kavandanud selle aasta suuremateks ettevõtmisteks Mustamäele koostöös erasektoriga Akadeemia tee 30 kinnistule avaliku sauna ja ujulakompleksi rajamise, millest on mustamäelased pikki aastat puudust tundnud,“ tõi tegevlinnapea näite. 

Ta lisas, et valmimas on linnaosa uus tervisekeskus, jätkub Mustamäe kiriku rajamine ja algab kultuurikeskuse Kaja rekonstrueerimine. Tegevlinnapea sõnul algavad peagi kohtumised linnaosarahvaga ja siis on kavas välja selgitada niinimetatud kuumad kohad, kus on tarvis kohe käed külge lüüa. Kindlasti on tema sõnul oluline remontida veelgi majadevahelisi teid, korrastada pargialasid ja aidata korteriühistuid. „Kindlasti ootame inimeste ettepanekuid ka ses osas, mis oleks linnaosas uuenduslik ja põnev ning pakuks mustamäelastele veelgi enam põhjust oma linnaosa üle uhke olla,“ sõnas Aas. Näitena tõi ta välja, et möödunud aasta kõige silmapaistvamaks objektiks võib lugeda Sõpruse puiestee haljasalale rajatud ligi kolme kilomeetri pikkust lillepeenart, mis ka sel aastal taas õide puhkeb.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela