Peaminister Ratas ja asespiiker Eesmaa kohtuvad saarlastega

Veebr 16

17. veebruaril kell 18.00 toimub Kuressaare Ajamajas kõigile tasuta seminar, kus peaminister ja Keskerakonna esimees Jüri Ratas ning Riigikogu asespiiker Enn Eesmaa tutvustavad valitsuse tegemisi.

Kohtumist modereerib Saaremaa piirkonna esimees Janne Nurmik, kelle sõnul on erakonna esimehe ja peaministri visiit Saaremaale hea võimalus kuulata saarlastel vahetult peaministri mõtteid ja sedagi, mida valitsus teeb ja miks seda tehakse. „See on kindlasti hea võimalus kohtuda meie riigi juhtidega silmast silma ja võimalusel ka uurida peaministri seisukohta huvipakkuvas teemas,“ ütles Nurmik. Üritus on kõigile tasuta. 

Riigikogu asespiiker ja Saaremaa piirkonna kuraator Enn Eesmaa sõnas, et Keskerakonna eesmärk on tutvustada erakonna tegemisi peaministrierakonnana kogu Eestis. „Valitsusel täitub peatselt sada päeva ning olulisi samme on tehtud mitmeid. Seepärast olemegi võtnud eesmärgiks käia ja tutvustada Eestimaa eri piirkondades valitsuse ja ministrite tegevusi,“ selgitas Eesmaa. Varasemalt on sarnane üritus toimunud Viljandimaal. Seal esines majandus- ja kommunikatsiooniminister Kadri Simson.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela