Keskerakondlased teevad kahepäevase visiidi Võrumaale

Veebr 16

Keskerakonna fraktsioon külastab täna ja homme Võrumaad, kohtudes kohalike elanike ja ettevõtjatega. Samuti on kavas mitmed rahvakoosolekud, millest saavad kõik osa võtta. Keskerakonna fraktsiooni esimees Kersti Sarapuu sõnas, et fraktsioon on võtnud eesmärgiks külastada erinevaid Eestimaa paiku, et kohtuda inimestega silmast-silma ja selgitada peaministrierakonna poliitikat ja otsuseid. 

„Meie jaoks on väga oluline kuulda, millised on inimeste mured ja rõõmud väljaspool Toompead ja Tallinnat,“ rõhutas Sarapuu. Tema sõnul on Keskerakond on alati pooldanud tugevat kohalikku omavalitsust ja elu väljaspool Tallinnat.„Mul on hea meel, et haldusreformile on uus valitsus andnud ka vastava sisu, et omavalitsused oleksid edaspidi võimekamad ja kindlasti soovime kuulda ka kohalike inimeste ja omavalitsusjuhtide arvamusi selles küsimuses,“ ütles ta.

Võrumaa piirkonna juht Anneli Ott selgitas, et kahe päeva jooksul liiguvad erakonnaliikmed kõikjal Võrumaal. Näiteks käiakse Väimela Kutsehariduskeskuses ja Parksepa Keskkoolis, Rõuges ja Mõnistes, tutvutakse aktsiaseltsiga Abris ning kohtutakse Võrumaa Lambakasvatuse Ühistu inimestega. „Kindlasti ootame inimesi ka meie riigikogulastega kohtuma, kus on võimalus riigikogulastelt huvipakkuvatel teemadel küsimusi esitada,“ rääkis Ott. Võrumaalastega kohtutakse täna Mooska talus, Haanja vallas kell 17.30 ja Vastseliina Konsumi söögisaalis kell 17.30. Reedel toimuvad kohtumised kell 13.00 Rõuges Saarsilla talukohvikus (Haanja mnt 4), Tsolgo küla rahvamajas kell 10.00 ning Mõniste valla rahvamajas kell 12.15.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela