Majandus- ja taristuminister Kadri Simson külastab Järvamaa Ühistranspordikeskust

Veebr 10

Majandus- ja taristuminister Kadri Simson külastab täna Kesk-Eesti visiidil Järvamaa Ühistranspordikeskust, et uurida, milline on nende valmisolek üleminekuks tasuta maakonnasisesele bussiliiklusele. 

Täna on Eestis olemas neli maakondlikku ühistranspordikeskust, kuid tulevikus peaks taolisi keskusi olema rohkem. „Kui me soovime 2018. aastal üle minna tasuta maakonnasisestele bussiliinidele, on meil vaja maakondlikke ühistranspordikeskuseid, sest täna ühistransporti korraldavad maavalitsused lõpetavad järgmise aasta alguses tegevuse. Maakondade ettevalmistus tasuta süsteemile üleminekul on erinevas järgus ning seetõttu on oluline, et alles loodavad keskused saaksid tugineda juba olemasolevate üksuste teadmistele ja kogemustele,“ selgitas majandus- ja taristuminister Kadri Simson.

Lisaks Järvamaa Ühistranspordikeskuse külastamisele on minister varasemalt juba väisanud Pärnumaa Ühistranspordikeskust. „Mulle teeb heameelt, et ka maavanemad on tasuta ühistranspordi teemal üha aktiivsemalt sõna võtmas. See tähendab, et maapiirkondade jaoks minu hinnangul väga vajalik teema on muutunud viimaks erakondasid ühendavaks küsimuseks. Nii on hea projektiga edasi liikuda,“ ütles Simson.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela