Peaminister külastas Lääne-Virumaad

Jan 26
Peaminister Jüri Ratas külastas 24. jaanuaril Lääne-Virumaad, kus ta sai ülevaate Tapa sõjaväelinnaku arendustöödest, külastas maakonna ühe olulisem ettevõtte Estonian Celli haavapuitmassi tehast, andis Vinni-Pajusti Gümnaasiumi õpilastele ühiskonnaõpetuse tunni ja kohtus Kuremäe Pühtitsa kloostri iguumenja Filaretaga. Eesti kaitsevägi on Tapa sõjaväelinnakus teinud lühikese ajaga muljetavaldava arenguhüppe. Ja ma ei pea silmas pidevat silmaga nähtavat muutust ehitusplatsil, vaid ennekõike kvaliteeti, mida kohtab siin igal sammul,“ lausus peaminister Ratas pärast Tapa sõjaväelinnaku külastust. „Süda on rahul, et kolonelleitnant Vello-Veiko Palmi juhtimisel on viidud 1. jalaväeväebrigaadi tase uuele kõrgusele ning seda olukorras, kus nad on pidanud mõtlema ka meie liitlasvägede võimalikult sujuva võõrustamise peale.“ Peaminister Ratas ja kaitseminister Margus Tsahkna said muuhulgas testida jalaväe lahingumasinat CV90, mis hakkavad kuuluma 1. jalaväebrigaadi relvastusse ning tõstavad oluliselt Eesti kaitseväe lahingvõimet. Mitte ainult lahingumasinad, mida rahvas näeb oma silmaga juba vabariigi aastapäeval, vaid kogu see progress ja suhtumine, mida Tapal kohtasin, annavad kindlust, et meie valitsused on teinud õigeid otsuseid, kaitsekulutused on investeeritud sihipäraselt ning meie riik on paremini kaitstud,“ lausus Jüri Ratas. „Kuid oma riigi kaitsmise peale saab mõelda iga eestimaalane – olgu nendeks Tapa ettevõtjad, kes võiksid linna ujula ehitada, või Nursipalu harjutusväljaku kõrval elavad põllupidajad, kelle mõistev suhtumine aitab parandada meie kaitsevõimet ja koostööd liitlastega. Me kõik saame panustada, ka sellega, kui mõistame, et riigikaitse on tähtis.“
Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela